Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Αλέξης Τσίπρας: Η ΝΔ μετατρέπει την Ελλάδα σε προβληματική χώρα για την ίδια τη Δημοκρατία (pic)

  Την αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε η έκθεση κόλαφος για την κυβέρνηση της ΝΔ που δημοσιοποίησαν σήμερα έξι διεθνείς οργανώσεις για την ελευθερία του Τύπου.

  «Ο κ. Μητσοτάκης “έχει εμμονή με τον έλεγχο της πληροφορίας”. Δεν το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, το λέει η έκθεση επτά διεθνών οργανώσεων Τύπου, Media Freedom Rapid Response, σε μία συγκλονιστική έκθεση-κόλαφο για τις καθεστωτικές πρακτικές Μητσοτάκη» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

  «Αυτό που οι Έλληνες το ζουν κάθε μέρα, με τη φίμωση κάθε κριτικής, τις κάθε λογής λίστες Πέτσα και τις διώξεις δημοσιογράφων για τις έρευνές τους, τώρα το βλέπουν ξεκάθαρα και στην Ευρώπη.

  Η δήθεν “φιλελεύθερη” κυβέρνηση της ΝΔ μετατρέπει την Ελλάδα σε προβληματική χώρα για την ελευθερία του Τύπου, δηλαδή για την ίδια τη Δημοκρατία» υπογραμμίζει ο Αλέξης Τσίπρας.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ