Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Αλέξης Τσίπρας: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει να παραμείνει στην εξουσία για να συνεχίσει να λεηλατεί την κοινωνία

  «Οι τρομακτικές αυξήσεις στα τιμολόγια της ενέργειας έχουν φέρει νοικοκυριά, επιχειρήσεις και αγρότες σε απόγνωση», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας, την οποία συνοδεύει με βίντεο από την περιοδεία του στην Κρήτη.

  «Σε συνδυασμό με τις εξίσου πολύ μεγάλες αυξήσεις στα τρόφιμα βασικής κατανάλωσης, στα καύσιμα αλλά και στα ενοίκια, αυτή η απόγνωση σε πολλές περιπτώσεις μετατρέπεται σε απελπισία», αναφέρει στη ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει: «Πρέπει να βάλουμε όμως ένα τέλος, ένα φραγμό σε αυτό τον κατήφορο.

  Για αυτό και εμείς ζητάμε εκλογές, προκειμένου να υπάρξει μία λύση με προοδευτική κυβέρνηση και κοινωνικό πρόσημο.

  Και για αυτό πιστεύουμε ότι και καμία άλλη δύναμη, η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως προοδευτική δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια σε αυτό το αίτημα.

  Αν δεν ζητάς εκλογές, θέλεις να παραμείνει στην εξουσία η κυβέρνηση Μητσοτάκη για να συνεχίσει να λεηλατεί την κοινωνία».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ