Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022

Οι φήμες οργιάζουν: Η επιστροφή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο ΚΙΝΑΛ του Ανδρουλάκη και ο ρόλος Αλαφούζου

Η Πυθία αποκαλύπτει Όταν είχε γίνει γνωστό ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα συμμετείχε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο «Εθνικός Σερίφης», μαζί με τη Λίνα Μενδώνη βρέθηκαν...
More

  Latest Posts

  Αλέξης Τσίπρας: Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης (vid)

  Στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να δει από κοντά την κατάσταση στο νοσοκομείο έπειτα από μια δύσκολη εφημερία.

  Αυτή της στιγμή ο Αλέξης Τσίπρας συνομιλεί με τη διοίκηση του νοσοκομείου και τους γιατρούς, για την κατάσταση που επικρατεί καθώς όλες οι ΜΕΘ είναι γεμάτες, ενώ υπάρχει πληρότητα και στις κλινικές.

  Νωρίτερα, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Χρήστος Τζελέπης, σε δηλώσεις του μετά την εφημερία, επιβεβαίωσε ότι έγιναν περί τις 70 εισαγωγές – πάνω από 53 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού και ακόμη 17 ύποπτα.

  Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, το Σάββατο άνοιξε άλλη μία κλινική Covid στο νοσοκομείο, στη θέση της ορθοπεδικής και ουρολογικής κλινικής, η οποία γέμισε αμέσως. Αυτή τη στιγμή στο Ιπποκράτειο νοσηλεύονται περισσότεροι από 150 ασθενείς σε απλές κλίνες.

  Όσο για τις ΜΕΘ του νοσοκομείου, είναι γεμάτες, ενώ τέσσερις ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι εκτός των μονάδων αυτών.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ