Ακάλυπτος ο «Εθνικός Σερίφης»: Ακόμη και ο Σκέρτσος δείχνει στον Χρυσοχοΐδη τον δρόμο της εξόδου από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ακάλυπτο άφησε τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Ακης Σκέρτσος και μάλιστα σε μια περίοδο που τα σενάρια για νέο ανασχηματισμό δίνουν και παίρνουν.

Ο υφυπουργός.. παρά τω πρωθυπουργώ ρωτήθηκε (ρ/σ Παραπολιτικά 90,1, 4.6.2021) εάν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συνεχίζει να έχει την εμπιστοσύνη του Κυρ. Μητσοτάκη και απάντησε πως «όλοι οι υπουργοί έχουν την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού μέχρι να υπάρξει κάποια αλλαγή». Με άλλα λόγια, είπε ότι μένει μέχρι να φύγει. Δε θέλησε έτσι να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο κ. Χρυσοχοΐδης να μετακινηθεί από τη θέση του εφόσον υπάρξει ανασχηματισμός.


Στο ίδιο πλαίσιο ο κ. Σκέρτσος, αν και υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση τα πάει καλά» στο πεδίο «της παραβατικότητας, της εγκληματικότητας που βρίσκεται στο επίπεδο της καθημερινότητας του πολίτη», είπε ότι «προφανώς πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειες για να αντιμετωπιστεί το οργανωμένο έγκλημα».

(από ρεπορτάζ του Γιάννη Μπασκάκη στην Εφημερίδα των Συντακτών)

Σημείωση Periodista.gr: Έχει την αξία του και αυτό, διότι ο Σκέρτσος οφειλει την πολιτική του καριέρα στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αφού ήταν στενός του συνεργάτης και διευθυντής του γραφείου του.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.