Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Αίρεται η κοινοβουλευτική ασυλία του Ανδρέα Πάτση

  Αίρεται η κοινοβουλευτική ασυλία του Ανδρέα Πάτση πρωταγωνιστή ενός από τα «γαλάζια» σκάνδαλα, καθώς αγόραζε «κόκκινα» δάνεια παίρνοντας δάνεια από την τράπεζα Πειραιώς, έπαιρνε δουλειές από το Δημόσιο με απευθείας αναθέσεις και διέθετε παράκτιες εταιρείες στην Κύπρο.

  Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής αποφάσισε ομόφωνα την άρση της ασυλίας του βουλευτή Γρεβενών, την οποία ζήτησε και ο ίδιος, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

  Ο 57χρονος πολιτικός ήρθε στο προσκήνιο τον περασμένο Οκτώβριο, όταν αποκαλύφθηκε ότι πλούτιζε παίρνοντας κοψοχρονιά «κόκκινα» δάνεια και με απευθείας αναθέσεις από τα ΕΛΤΑ, όπου μέσα σε δύο χρόνια εισέπραξε πάνω από 800.000 ευρώ.

  Ο κ. Πάτσης ελέγχεται για παράνομο πλουτισμό, ανακριβείς δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης και παραβίαση του νόμου για συμμετοχή κατ΄ εξακολούθηση σε εταιρίες της αλλοδαπής. με τις τρεις εξωχώριες στην Κύπρο και τις δουλειές από το Δημόσιο.

  Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
  Στις αρχές Νοεμβρίου η επιτροπή «πόθεν έσχες» έστειλε, με μεγάλη καθυστέρηση 3,5 ετών, τον φάκελό του στον εισαγγελέα, ενώ διατάχθηκε η πλήρης άρση του τραπεζικού, φορολογικού και χρηματιστηριακού απορρήτου του.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ