Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Ένα κόμμα πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ του Ανδρουλάκη – Πως θα αντιδράσει το Μαξίμου

  Την στρατηγική τους αντεπίθεση απέναντι στο ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση των παρακολουθήσεων σχεδιάζουν στην κυβέρνηση.

  Σύμφωνα με το topontiki.gr γραμμή για όλο το επόμενο διάστημα θα είναι ότι «ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ είναι το ίδιο στο ζήτημα των υποκλοπών». Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, βλέποντας το «Κέντρο» να κινδυνεύει να μετακινηθεί θέλει να συσπειρώσει τους ΑντιΣΥΡΙΖΑ ψηφοφόρους που χαρακτηρίζονται ως «Κεντρώοι».

  Καθόλου τυχαία δε θα πρέπει να θεωρείται και η δήλωση της Αριστοτελίας Πελώνη (Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος): «Θεωρώ ότι υπάρχει μια προϊούσα πολιτική ταύτιση και ο κ. Ανδρουλάκης είναι πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ από ότι θέλει στην πραγματικότητα να φανεί».

  Στο Μέγαρο Μαξίμου, γνωρίζουν πολύ καλά πως για πρώτη φορά στην αντιπολίτευση (ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ) δίνεται η ευκαιρία να πλήξουν την κυβέρνηση στον Κεντρώο χώρο και θέλουν αυτό να το… διαφυλάξουν.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ