Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Άσχημα τα νέα για τον ΣΥΡΙΖΑ και σε νέα δημοσκόπηση – Τι είναι εκείνο που ανησυχεί τους πολίτες

  Κατά 7,8 ποσοστιαίες μονάδες εμφανίζεται να προηγείται η Νέα Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η RASS για λογαριασμό του Action 24.

  Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, τo 47,9% θεωρεί καταλληλότερο για Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ακολουθεί ο «κανένας» με 30,1% και τρίτος έρχεται ο Αλέξης Τσίπρας με 20,6%.

  Στη δημοσκόπηση καταγράφεται η έντονη ανησυχία των ψηφοφόρων για το οικονομικό τους μέλλον (79,3%). Ωστόσο, όπως σημειώνουν τα στελέχη της RASS, «παρά το γεγονός ότι τους απασχολεί η ακρίβεια, θεωρούν ότι οι ανατιμήσεις στην αγορά είναι πρωτίστως απότοκο της διεθνούς συγκυρίας (57,3%) και δευτερεύοντος ευθύνη της κυβέρνησης (41,7%), ενώ οι επτά στους δέκα δεν πιστεύουν ότι το καλάθι του νοικοκυριού σε αυτή τη φάση έχει αποδώσει.

  Η πρόθεση ψήφου
  Στο 31,3% καταγράφεται η πρόθεση ψήφου για τη Νέα Δημοκρατία και στο 23,5% για τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής εμφανίζεται στο 13,8% , το ΚΚΕ στο 6,2% η Ελληνική Λύση στο 3,8% και το ΜεΡΑ25 φαίνεται να μπαίνει στη Βουλή και να συγκεντρώνει το 3,3%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος μετρήθηκε στο 9,1% στην εν λόγω δημοσκόπηση.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ