Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Άδωνις για Φουρθιώτη: «Τα κυβερνητικά στελέχη μπορούν να μιλούν με όποιον θέλουν»

  Σε μια προσπάθεια να υποβαθμίσει το θέμα Φουρθιώτη επιδόθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντάς το ως κουτσομπολιό. «Το να μιλάει κάποιος με κάποιον δεν είναι ποινικό αδίκημα», είπε και πρόσθεσε ότι την εποχή που γίνονταν οι επικοινωνίες ο τηλεπαρουσιαστής δεν ήταν υπόδικος.

  «Τα κυβερνητικά στελέχη μπορούν να μιλούν με όποιον θέλουν. Όταν μιλούσαν με τον κ. Φουρθιώτη δεν ήταν υπόδικος», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε υψηλούς τόνους, προσπαθώντας να υποβαθμίσει το θέμα Φουρθιώτη και τις αναρτήσεις τους, οι οποίες αποκαλύπτουν επικοινωνία του υπόδικου τηλεπαρουσιαστή με κυβερνητικά στελέχη.

  «Θέλετε στα σοβαρά να καταστήσουμε στην Ελλάδα κεντρικό πρωταγωνιστή τον Μένιο Φουρθιώτη; Πιστεύετε ότι σήμερα οι Έλληνες που ψάχνουν δουλειά, που θέλουν ν’ αντιμετωπίσουν την ακρίβεια τους ενδιαφέρει ο Μένιος Φουρθιώτης; Εγώ αρνούμαι να καταστήσω πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα τον Μένιο Φουρθιώτη», είπε στη συνέχεια ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μιλώντας στην εκπομπή «καλημέρα Ελλάδα», στον ΑΝΤ1 και συνέχισε: «Αντί να μιλάμε για την επένδυση της JP Morgan ασχολούμαστε τον Μένιο Φουρθιώτη. Μιλάμε σοβαρά; Το να μιλάει κάποιος με κάποιον δεν είναι ποινικό αδίκημα. Όλα τα άλλα είναι κουτσομπολιό και εγώ αρνούμαι να κάνω κουτσομπουλιό. Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης μίλησε 20 λεπτά για τον Μένιο Φουρθιώτη. Τεράστιο θέμα».

  Καταλήγοντας δήλωσε: «Αν κάποιος έχει να καταγγείλει μια παράνομη πράξη, να διερευνηθεί. Όποιος διαρρέει μηνύματα που του έστειλε κάποιος άλλος πρέπει να μπαίνει 20 χρόνια φυλακή. Μην φτάσουμε ο ένας να εκβιάζει τον άλλον. Μην υπερασπίζεστε τη χυδαιότητα. Εγώ δεν κάνω κουτσομπολιό. Θέλετε να με ρωτήσετε για την ανεργία, την ακρίβεια, τις επενδύσεις, το ΑΕΠ; Για τον Φουρθιώτη να μιλήσετε μόνοι σας. Πόσο πιο χαμηλά θα μας φτάσει ο ΣΥΡΙΖΑ».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ