Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Άδωνις για λίστα παρακολουθήσεων: «Δεν είχε άλλη δουλειά ο Μητσοτάκης από το να παρακολουθεί την Ευγενία ή την Πόπη»

  Με δηκτικό τρόπο σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, σύμφωνα με το οποίο -μεταξύ πολλών άλλων– παρακολουθούνταν ο ίδιος και η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου, με το παράνομο λογισμικό Predator.

  «Δεν είχε άλλη δουλειά ο Μητσοτάκης από το να παρακολουθεί την Ευγενία (σ.σ. την σύζυγό του Μανωλίδου) ή την Πόπη (σ.σ. Καλαϊτζή, σύζυγο Χατζηδάκη)», σχολίασε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ.

  Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων έκανε λόγο για εξοργιστικά στοιχεία, χωρίς κανένα απολύτως ντοκουμέντο. Λίγο εώς πολύ ό,τι ανέφερε για το δημοσίευμα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

  «Αν έχει στοιχεία να τα παραθέσει» είπε. «Μου θυμίζει τη σκευωρία της υπόθεσης Novartis όπου κατηγόρησαν δέκα πολιτικά πρόσωπα επίσης με τις ίδιας ποιότητας “στοιχεία”», πρόσθεσε.

  «Σπρώχνουν τη χώρα στο βούρκο. Έτσι θα πάμε σε εκλογές;» διερωτήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ