Πολιτική τραγωδία με πρωταγωνιστές του δράματος την Έφη Αχτσιόγλου και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη

Αδιέξοδο στη Νέα Αριστερά, που δύσκολα δεν θα καταλήξει σε… διάσπαση.

Βαριά η λέξη διάσπαση, ειδικά για ένα κόμμα που δημοσκοπικά είναι στο 2%, αλλά όχι και ξένη στην ιστορία του χώρου, όπως διαπιστώνει το topontiki.gr που συμπληρώνει:

Βλέπετε, η αυτόνομη πορεία που ουσιαστικά προτείνουν κάποιοι στερεί από άλλους τη δυνατότητα είτε να επανεκλεγούν στη Βουλή, είτε να διεκδικήσουν την εκλογή τους. Διότι πολύ απλά οι πιθανότητες να λάβει το κόμμα άνω του 3% και να μπει το κόμμα στη Βουλή είναι από ελάχιστες έως σχεδόν ανύπαρκτες.

Κορυφαία πρόσωπα του δράματος δείχνουν να είναι η Έφη Αχτσιόγλου από τη μία, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης από την άλλη και ο Αλέξης Χαρίτσης στη μέση! Το πώς Αχτσιόγλου και Σακελλαρίδης έφτασαν σε τέτοια πολιτική αντιπαλότητα είναι ενδεικτικό του διχασμού που με τόση ευκολία φύεται στις ερήμους της Αριστεράς…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.