Ποιους κορυφαίους υπουργούς του «κάρφωσε» ο Αλέξης Τσίπρας – Τι ομολόγησε κατά λάθος

Η Πυθία αποκαλύπτει

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να μην πήγε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί να επιχείρησε να ανατρέψει τον Στέφανο Κασσελάκη και τελικά να συνετρίβη. Αλλά, ο Αλέξης Τσίπρας πήγε με χαρά στο συνέδριο της “Καθημερινής” του Αλαφούζου για τη “Μεταπολίτευση”. Εκεί, μεταξύ άλλων, “κάρφωσε” τους δικούς του υπουργούς. Τους άδειασε.

Πρώτα το άλλοτε alter ego του, τον άλλοτε διευθυντή του γραφείου του, πρώην υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά. Χαρακτήρισε «ατυχείς» τους χειρισμούς του στη διαχείριση των τηλεοπτικών αδειών» και είπε: «Πρόθεσή μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα ευνομούμενο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά καταλήξαμε να έχουμε τα ίδια και χειρότερα».

Για το σκάνδαλο Novartis άδειασε τους Παπαγγελόπουλο, Κοντονή και Πολάκη. «Υπήρξαν λάθη στους χειρισμούς μας. Η πρόθεσή μας να μην παρέμβουμε σε αυτό το σκάνδαλο, έδινε την εντύπωση ότι βάζαμε στο ίδιο τσουκάλι ανθρώπους που ενδεχομένως είχαν εμπλοκή, με ανθρώπους που δεν είχαν.».

Μα καλά, ο Αλέξης Τσίπρας που ήταν. Έπινε φραπέδες στο Μαξίμου; Στο κόμμα του δεν μπορούσε να ασκήσει κανέναν έλεγχο. Ο ίδιος ομολογεί ότι δεν μπορούσε να ασκήσει κανέναν έλεγχο και στην κυβέρνησή του. Ομολογεί πόσο λίγο ήταν και ο ίδιος. Κατώτερος των περιστάσεων και ελάχιστος στο να ασκήσει τον ρόλο που φιλοδοξούσε να ασκήσει.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...