Ποιον παιχταρά του πρωταθλητή ΠΑΟΚ θέλει να πάρει ο Ολυμπιακός

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε και εξακολουθεί να είναι μεθυσμένος από το νέκταρ της κατάκτησης του Πρωταθλήματος, ωστόσο η επόμενη μέρα είναι ήδη εδώ γι’ αυτόν. Μία από τις υποθέσεις που τον έχουν ήδη απασχολήσει, είναι η απόκτηση των δικαιωμάτων του Μεϊτέ από την Μπενφίκα. Φαίνεται ωστόσο, ότι δεν παίζει μόνος του σε αυτό το θέμα.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Κουλιανός μέσα από την εκπομπή «Ραπ & Κουλ show» του Metropolis 95.5, τον 30χρονο μέσο όχι μόνο καλοβλέπει ο Ολυμπιακός, αλλά έκανε και κρούση προς την Μπενφίκα που διατηρεί τα δικαιώματα του, για να διευρευνήσει τις προθέσεις της και να ενημερωθεί για τις απαιτήσεις της. Το θέμα έχει πέσει βέβαια στο τραπέζι για τον ΠΑΟΚ και αυτό θα γίνει πιο ουσιαστικά στις επόμενες εβδομάδες, μετά το τέλος των υποχρεώσεων του Δικεφάλου. Ο Μεϊτέ είχε συμβόλαιο της τάξης του 1,5 εκατομμυρίου ενώ η ρήτρα υπολογίζεται στα 4,5 εκ.ευρώ και όπως είχε αποκαλύψει το metrosport,gr, ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να τη μειώσει περίπου στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ήταν ένας από τους πιο πολύτιμους παίκτες στην πορεία του ΠΑΟΚ ως την κατάκτηση του τίτλου και βέβαια στα υπόλοιπα αγωνιστικά «μέτωπα» μετρώντας…

Superleague: 30 αγώνες – 1 γκολ – 1 ασίστ
Conference League: 7 αγώνες – 0 γκολ – 1 ασίστ

Κύπελλο Ελλάδας: 5 αγώνες – 0 γκολ – 0 ασίστ

Συνολικά: 42 αγώνες – 1 γκολ – 2 ασίστ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ