Ποιοι από τη ΝΔ πηγαίνουν στο κόμμα Τζήμερου, Μπογδάνου και Φαήλου – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Περιοδεία στην Μακεδονία ετοιμάζουν τις επόμενες μέρες ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Θάνος Τζήμερος.

Ως γνωστόν οι δυο τους μαζί με τον Φαήλο Κρανιδιώτη έχουν δημιουργήσει ένα «Αντιισλαμικό» και «Αντιαριστερό» κόμμα. Μάλιστα, σε κάποιες μετρήσεις καταγράφονται να παίρνουν 1 και 1,5%. Σύμφωνα με topontiki.gr να γνωρίζει η «Εθνική Δημιουργία» (το όνομα του κόμματος) ετοιμάζεται να εντάξει στο δυναμικό της και στελέχη προερχόμενα από τη Νέα Δημοκρατία. Στελέχη που αναμένεται να ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

«Στελέχη τα οποία έχουν χαράξει την πορεία τους στη πρώην Δεξιά παράταξη της χώρας», όπως σημειώνουν. Παράλληλα Τζήμερος, Μπογδάνος, Κρανιδιώτης αναζητούν πρόσωπα από την κοινωνία – που να έχουν διαδρομή – για να στελεχώσουν το κόμμα τους.


Οι τρεις τους θέλουν νέα πρόσωπα σε ηλικία και με ενδιαφέρον για την πολιτική. Για τα όσα ακούγονται στα πολιτικοδημοσιογραφικά τραπέζια για τις σχέσεις των τριών απαντούν ότι «οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές» αν και η αλήθεια είναι ότι έχουν συχνά μικρές εντάσεις.

Το γεγονός ότι ένα ακροδεξιό κόμμα έχει αρχίσει και μετράται στις δημοσκοπήσεις και μάλιστα με ανοδικές τάσεις δημιουργεί συζήτηση για την επόμενη μέρα. Και αυτό γιατί πολλοί δεν θα απέκλειαν την μετεκλογική συνεργασία της Νέας Δημοκρατίας με την «Εθνική Δημιουργία».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ