Ποια είναι τα φαβορί και τα αουτσάιντερ στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις (pic)

Με τις εκλογές για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ να είναι προ των πυλών ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι στοιχηματικές αποδόσεις για τους έξι υποψηφίους.

Φαβορί, σύμφωνα με την ελληνική στοιχηματική εταιρεία Stoiximan, που είναι η πρώτη που «μπήκε στον χορό» είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης στο 2.00, ενώ μία μονάδα παραπάνω βρίσκονται οι Ανδρέας Λοβέρδος και Γιώργος Παπανδρέου, πράγμα που επιβεβαιώνει την εκτίμηση που προκύπτει και από τις δημοσκοπήσεις ότι η εκλογή είναι ανοικτή για τους 3 βασικούς υποψηφίους.

Αουτσάιντερ για την πρωτιά δίνονται οι Χάρης Καστανίδης, Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης, που «φτάνουν» απόδοση 100.00.

Η δυνατότητα στοιχηματικής επιλογής δίνεται στην κατηγορία «Πολιτική» και τις υποκατηγορίες «Ελλάδα – Εκλογή Ηγεσίας – Μακροχρόνια – Κίνημα Αλλαγής – Εσωκομματικές εκλογές 2021».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.