«Πληρωμένο πιστόλι του Μαξίμου» – Ο Στέφανος Κασσελάκης προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Θάνου Δημάδη και του Πρώτου Θέματος

Για “πληρωμένο πιστόλι του Μεγάρου Μαξίμου”, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφερόμενος στο Πρώτο Θέμα, ζητώντας από τον πρωθυπουργό να ανοίξει την πλατφόρμα για την υποβολή του Πόθεν Έσχες.

Επίσης προσφεύγει στη Δικαιοσύνη και για τον δημοσιογράφο Θάνο Δημάδη ο οποίος με ρεπορτάζ για την την περιουσιακή κατάσταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, δίνει νέες διαστάσεις στο θέμα του Πόθεν Έσχες.

Τα έγγραφα που παρουσίασε με ανάρτηση του ο δημοσιογράφος, παρουσιάζουν δήθεν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχετίζεται με μία ακόμη εταιρία-εκτός από την Osios LLC μέσω της οποίας καταβλήθηκε το δώρο Χριστουγέννων σε κομματικά μέσα του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία δεν εμφάνισε στο πόθεν έσχες που δημοσιοποίησε. Πρόκειται για την εταιρία WhimsyWoods LLC , η οποία φέρεται να έχει την ίδια διεύθυνση με την Osios και στην οποία φέρεται ο Στέφανος Κασσελάκης να πουλάει το σπίτι του στη Νέα Υόρκη. Η εταιρία φέρεται να κρατάει το ακίνητο για δύο μήνες και στη συνέχεια να το επιστρέφει στον Στέφανο Κασσελάκη.

Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφέρει: “Το πληρωμένο πιστόλι του Μαξίμου, το Πρώτο Θέμα, και ο δημοσιογράφος κ. Δημάδης (γνωστός από το σκάνδαλο peruka-gate) επιδόθηκαν σήμερα σε μια ακόμη απελπισμένη προσπάθεια να ρίξουν λάσπη στον Στέφανο Κασσελάκη. Και είναι τέτοιο το μένος τους, που δεν μπήκαν καν στον κόπο να αναγράψουν έστω τη σωστή τοποθεσία του ακινήτου”.

Ακολούθως προειδοποιεί ότι “ο Στέφανος Κασσελάκης σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά του μέσου και του δημοσιογράφου, καθώς και εναντίον οποιουδήποτε άλλου επιμείνει στα συγκεκριμένα ψέματα”.

Καλεί τον πρωθυπουργό “να ανοίξει ΤΩΡΑ την ηλεκτρονική πλατφόρμα ώστε και οι δύο να καταθέσουν τα Πόθεν Έσχες τους για το 2023” και καταλήγει: “Ο πρωθυπουργός κυβερνάει. Γιατί δεν ανοίγει την πλατφόρμα; Κρύβει κάτι ο ίδιος ή επιχειρεί να κρατήσει δέσμιο τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης;”.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ