«Πλακώθηκε» άσχημα με επιχειρηματία ο Απόστολος Λύτρας στις φυλακές – Τι αποκάλυψε ο Νίκος Ευαγγελάτος (vid)

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο Απόστολος Λύτρας μετά την εκτέλεση του εντάλματος προσωρινής κράτησης που εκδόθηκε την Τετάρτη σε αντικατάσταση των περιοριστικών όρων που του επιβλήθηκαν για την βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος της συζύγου του, δικηγόρου Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Σύμφωνα με το Mega, o Απόστολος Λύτρας όταν έφθασε στο υποκατάστημα κράτησης έκανε τεστ κορωνοϊού και μόλις βγήκε αρνητικό, πήρε το δρόμο για την έκτη πτέρυγα, γνωστή και ως VIP. Εκεί στο παρελθόν είχαν κρατηθεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο Λάκης Γαβαλάς και ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος.

Ο 52χρονος ποινικολόγος που προφυλακίστηκε για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, μεταφέρεται από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, σε κελί υψίστης ασφαλείας μαζί με άλλους 2 κρατούμενους.

Πρόκειται για έναν επιχειρηματία από την Αράχοβα που είχε συλληφθεί για απάτη και ακόμα έναν επιχειρηματία, ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, που είναι κατηγορούμενος για υπόθεση ναρκωτικών.

Σε ένα κελί με άλλους δύο κρατούμενους επιχειρηματίες και τον ίδιο, όπως έγινε γνωστό, να έχει πάρει από το μεσημέρι το πάνω κρεβάτι στη μία από τις δύο κουκέτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νίκου Ευαγγελάτου η πρώτη προστριβή του ποινικολόγου ήρθε με τον συγκρατούμενό του που είναι ο επιχειρηματίας από την Αράχοβα. Συγκεκριμένα, όπως είναι γνωστό ο ποινικολόγος είναι μανιώδης καπνιστής κι όταν πήγε να ανάψει τσιγάρο του είπε ο επιχειρηματίας από την Αράχοβα ότι έχει κάνει εγχείρηση στους πνεύμονές και να μην ανάψει το τσιγάρο του.

Κατόπιν – σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες – ο Απόστολος Λύτρας σε ακρόαση που είχε με την διευθύντρια των φυλακών εξέφρασε φόβους για την ζωή του, καθώς είναι πιθανό να έρθει αντιμέτωπος με ανθρώπους που έχουν οδηγηθεί στην φυλακή λόγω υποθέσεων που έχει αναλάβει. Κι αυτή με την σειρά της τον παρέπεμψε για τα αιτήματά του στον εισαγγελέα συμπληρώνοντας όλα τα αναγκαία έγγραφα για τα αιτήματά του.

Ο Κωνσταντίνος Βαρσάμης, Πρόεδρος Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας μίλησε στο Live News για τις πρωτες ώρες του Απόστολου Λύτρα στην φυλακή του Κορυδαλλού.

«Δεν είναι μόνο η πρώτη νύχτα δύσκολη για κάποιον νεοεισερχόμενο κρατούμενο. Είναι ο πρώτος κι ενδεχομένως και ο δεύτερος μήνας που είναι δύσκολοι και επικίνδυνοι. Η ψυχολογία των νεοεισακτέων κρατουμένων επιβαρύνεται πάρα πολύ και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην αντιμετώπισή τους».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση