«Πλακώθηκαν άσχημα» ο Πέτρος Παππάς με τη Θεανώ Φωτίου: «Φέρτε πίσω τις έδρες» (vid)

Σφοδρή σύγκρουση ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Παππά και τη βουλευτή της Νέας Αριστεράς, Θεανώς Φωτίου, σε πάνελ του Action 24 όπου και ήταν προσκεκλημένοι. Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος ζήτησε το σχόλιο της κ. Φωτίου, αναφορικά με την θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι «εσείς της Νέας Αριστεράς, δεν είστε νομιμοποιημένοι να κατέχετε τις έδρες σας».

Τότε η κ. Φωτίου απάντησε: «αυτό να μην το λένε οι άνθρωποι, οι οποίοι έχασαν το 37% της δύναμής τους, σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση». Ο Πέτρος Παππάς παρενέβη ρωτώντας «ποιο 37%, κυρία Φωτίου;», με την κυρία Φωτίου να απαντά «σε ψήφους». Ο κύριος Παππάς στη συνέχεια είπε ότι «το 2,4% δεν νομιμοποιεί κανένα κόμμα να κατέχει έδρες», για να προσθέσει «φέρτε τις έδρες πίσω».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.