«Πλακώθηκαν» άσχημα ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος με τον γιο του Αλέξη Κούγια (pics)

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή του για τον Αλέξη Κούγια, καθώς και το δημόσιο ξέσπασμα του γιου του γνωστού ποινικολόγου που «έφυγε» από τη ζωή, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος επανήλθε με νέα δημοσίευση.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε: «Ευχαριστώ για τη δωρεάν διαφήμιση, όσους δεν με έμαθαν σαράντα χρόνια τώρα.

Πληκτρολογήστε τα δυο ονόματά μας (Google, YouTube) και θα δείτε αναρτημένα βίντεο με αυτά που ανταλλάξαμε τα τελευταία είκοσι χρόνια. Δημόσια και δυνατά.

Με τους συγγενείς των νεκρών, όπως θυμηθήκαμε με τα Τέμπη, (εκτός από τη ΝΔ που άργησε πολύ να το καταλάβει), δεν αντιδικούμε. Μετά τα εννιάμερα τα ξαναλέμε».

Δείτε τη νέα ανάρτηση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου:

Θυμίζουμε πως η αρχική ανάρτηση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου για τον Αλέξη Κούγια ανέφερε: «Καλός ποινικολόγος είναι ο νεκρός ποινικολόγος. (Ήταν, διορθώνω). Θερμά συλλυπητήρια στους αγαπημένους του. (Εννοώ και τις αγαπημένες του)».

Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Χρίστου Κούγια, ο οποίος αναδημοσίευσε την ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και απάντησε: «Ντροπή, λυπάμαι πραγματικά για το πώς σκέφτονται ορισμένοι άνθρωποι. Να μας λείπουν τέτοια συλλυπητήρια. Κρίμα, κρίμα να μην σέβεσαι έστω εμάς».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;