Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Στο μικροσκόπιο του Μητσοτάκη και του Μαξίμου ο Άδωνις Γεωργιάδης

  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήξερε, όταν έλεγε στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου πως είναι «πολύ σημαντικό να εκπέμπεται ένας ενιαίος λόγος και ένα ενιαίο μήνυμα από πλευράς κυβέρνησης, καθώς οι πολίτες είναι… δικαιολογημένα ανήσυχοι», ότι αυτή η φράση του θα εκλαμβανόταν από πολλούς ακριβώς όπως είναι: ως μία έμμεση παραδοχή του, δηλαδή, ότι αρκετοί υπουργοί που «μετρολογούσαν» και «σεναριολογούσαν» στα «πρωινάδικα» έφεραν σύγχυση και αμηχανία στην κοινωνία.

  Σύμφωνα με το matrix24.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κυρίως στο μυαλό του τον Άδωνι Γεωργιάδη, που κάθε μέρα που περνούσε το τελευταίο δεκαήμερο άφηνε ανοιχτό και… διαφορετικό σενάριο για επιβολή μέτρων σε ανεμβολίαστους -και όχι μόνο.

  Τούτου δοθέντος, εφεξής ο υπουργός Ανάπτυξης θα τεθεί στο «μικροσκόπιο» για τις δηλώσεις του από εδώ και πέρα, αν και αρκετοί κυβερνητικοί παράγοντες δεν είναι τόσο αισιόδοξοι όσο στο παρελθόν: θεωρούν, δηλαδή, ότι ο Γεωργιάδης δεν μπορεί να αντισταθεί στα πρωινάδικα και γενικώς στις δημόσιες εμφανίσεις και πως είναι θέμα χρόνου να τρέχουν να «μαζέψουν» κάποια άλλη δήλωσή του. Όπως λένε και οι θεωρητικοί της ψυχανάλυσης, «ουδείς μπορεί από μόνος του να ξεφύγει από τον χαρακτήρα του»

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ