ΠΑΣΟΚ: Αναστολή της κομματικής ιδιότητας της Κατερίνας Μπατζελή για έναν χρόνο

Την αναστολή της κομματικής ιδιότητας της Κατερίνας Μπατζελή για έναν χρόνο εισηγήθηκε η πλειοψηφία της Επιτροπής Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κα Μπατζελή κατέθεσε υπόμνημα ενώπιον της ΕΔΕΚΑΠ, στο οποίο μεταξύ άλλων σημείωνε πως «με κανένα τρόπο δεν πρόσβαλε ή μέμφθηκε τον Πρόεδρο και μάλιστα με μια φράση που παρερμηνεύθηκε καταφανώς και εργαλειοποιήθηκε από παράγοντες εκτός του κόμματός μας, που προσπαθούν να μας μετακινήσουν από την αυτόνομη πορεία μας».

Αμέσως μετά την αποχώρησή της από τη συνεδρίαση της ΕΔΕΚΑΠ, το μέλος της Επιτροπής Εύα Ζούπη που ανέλαβε την εισήγηση για την υπόθεση της πρώην υπουργού και μέλους της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ πρότεινε την πειθαρχική ποινή της αναστολής της κομματικής της ιδιότητας για έναν χρόνο.

Σε περίπτωση επικύρωσης της πρότασης της Επιτροπής Δεοντολογίας, η κα Μπατζελή δεν θα μπορεί να συμμετέχει στο επικείμενο συνέδριο το φθινόπωρο και να κατέλθει εκ νέου υποψήφια για τα κομματικά όργανα.

«Ένας κύκλος ανοίγει και ένας κύκλος κλείνει, θα αποφασίσουμε από κοινού για την επόμενη ημέρα», δήλωσε η Κατερίνα Μπατζελή το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (15/4), προσερχόμενη στην Χαριλάου Τρικούπη.

Όπως σημείωσε η ίδια, «δεν απολογούμαι, δεν έχω παιδεία σε αυτό το όργανο τώρα το μαθαίνω. Καλούμαι να δώσω εξηγήσεις. Το υπόμνημα είναι έτοιμο».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.