Πασίγνωστος δικηγόρος συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του

Αντιμέτωπος με κακουργηματική κατηγορία για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος της συζύγου του, βρίσκεται γνωστός δικηγόρος της Αθήνας, ο οποίος συνελήφθη για περιστατικό τραυματισμού του θύματος, που φέρεται να αποδίδεται σε ενδοοικογενειακή βία, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του, ιδιαίτερα προβεβλημένου σε ΜΜΕ, δικηγόρου, κακουργηματική ποινική δίωξη καθώς το θύμα, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει προχωρήσει σε καταγγελία σε βάρος του συζύγου της, μεταφέρθηκε αργά τη νύχτα σε νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη, συνεπεία ξυλοδαρμού που φέρεται να υπέστη από τον κατηγορούμενο.

Η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή από τον οποίο ο δικηγόρος αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για την απολογία του.

Το ανδρόγυνο μετέβη σε ιδιωτική κλινική τα ξημερώματα του Σαββάτου προς την Κυριακή με την γυναίκα βαριά τραυματισμένη, να φέρει χτυπήματα και μώλωπες, ισχυριζόμενη ότι έπεσε από την σκάλα.

Ο γιατρός δεν πείστηκε από την δικαιολογία και πίεσε την γυναίκα να του αποκαλύψει τι έχει συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα παραδέχθηκε κατά τη διάρκεια της εξέτασης ότι την είχε χτυπήσει ο άνδρας της, πράγμα που όμως, ανακάλεσε ενώπιον της αστυνομίας στη συνέχεια.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;