Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Υπόθεση Καλογρίτσα: Ύπουλη «μαχαιριά» από Σκουρλέτη και Τσακαλώτο στον Νίκο Παππά – Περίεργη στάση από τον Τζανακόπουλο

  Τα αίματα έχουν ανάψει για τα καλά στην συζήτηση για την σύσταση της Προανακριτικής επιτροπής στην Ολομέλεια της Βουλής. Σύμφωνα με το parapolitika.gr, όπως ήδη έχουν παρατηρήσει και σχολιάσει στελέχη της ΝΔ αλλά και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, από την αίθουσα απουσιάζουν δύο σημαντικά πρόσωπα της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

  Οι Πάνος Σκουρλέτης δεν παρεβρέθηκε ενώ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος άργησε ιδιαιτέρως – πράγμα που δεν συνηθίζει -στην σημερινή συζήτηση και οι ερμηνείες οργιάζουν, καθώς η εξίσωση δείχνει πως έχουν αφήσει μόνο του τον Νίκο Παππά.

  Στο μεταξύ δεν έχει περάσει απαρατήρητη η χλιαρή και αδύναμη στάση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλου, κατά την υπεράσπιση του πρώην υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής. 

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ