Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  To Casa de Papel του Ευκλείδη Τσακαλώτου

  Μία δυσάρεστη έκπληξη είχε το πρωί της Τετάρτης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Οικονομικών των κυβερνήσεων του Αλέξη Τσίπρα, Ευκλείδης Τσακαλώτος.. Μπαίνοντας στο γραφείο του, ανακάλυψε… ότι έπεσε θύμα διάρρηξης. Το εντυπωσιακό στην ιστορία είναι πως οι διαρρήκτες μπήκαν από έξω κι όχι από την πόρτα, αφού πρώτα ανέβηκαν στον έβδομο όροφο του κτιρίου όπου στεγάζεται το γραφείο Τσακαλώτου. Ανακάτεψαν και πείραξαν έγγραφα, ενώ αφαίρεσαν όσους ηλεκτρονικούς υπολογιστές βρήκαν.

  Όπως καταλαβαίνετε, η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για αυτό το περίεργο περιστατικό – και από τη στιγμή που η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τα ακριβή κίνητρα των δραστών. Παρόλα αυτά, κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, συμπεριλαμβανομένων και των «πολιτικών κινήτρων», αν και δημόσια αποφεύγουν το λένε.

  Πάντως, από το περιβάλλον Τσακαλώτου μάς είπαν ότι αν όντως είχαν πολιτικό κίνητρο οι δράστες τότε μάλλον ατύχησαν, αφού δεν θα βρουν κάποιο «θησαυρό» στα αρχεία που έκλεψαν. «Το πολύ-πολύ να μάθουν λίγη οικονομία», είπαν με εμφανώς σαρκαστική διάθεση.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ