Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Σύμφωνα με δημοσίευμα η «Αυγή» έκρυψε την πρόθεση ψήφου σε δημοσκόπηση – Δείτε ποια (λέει ότι) ειναι η διαφορά

  Χωρίς να σχολιάσουμε το συγκεκριμένο δημοσίευμα, δείτε τι αναφέρει το parapolitika.gr: 

  Την προηγούμενη Κυριακή δημοσιεύτηκαν τα ποιοτικά στοιχεία μέτρησης της Palmos Analysis στην «Αυγή» που έδειξαν φθορά της κυβέρνησης και η εφημερίδα το πανηγύρισε στο πρωτοσέλιδό της.

  Οι πίνακες που δεν δημοσιεύτηκαν, όπως συνήθως, ήταν αυτοί που αφορούν την πρόθεση ψήφου, την καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, την ικανοποίηση από την αξιωματική αντιπολίτευση. Λοιπόν, η διαφορά ήταν σχετικά καλή για τον ΣΥΡΙΖΑ, 9,5 μονάδες, αλλά παρόλα αυτά δεν δημοσιεύτηκε. Γιατί; Ρώτησα και έμαθα τα εξής:

  Η συγκεκριμένη εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη πριν από τις εκλογές του Ιουλίου 2019 είχε βγάλει πολύ μικρή διαφορά υπέρ της ΝΔ και ήταν ένας από τους λόγους που στην Κουμουνδούρου δεν περίμεναν τη «δεκάρα». Επομένως, σου λέει, αν το 9,5% είναι τσιμπημένο υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, για να μη φαίνεται διψήφιο, μήπως η δημοσίευση κάνει περισσότερο κακό παρά καλό; Και αν διάφοροι θυμηθούν αυτή τη… λεπτομέρεια των εκλογών του 2019 και την αναδείξουν; Πρυτάνευσε λοιπόν η άποψη να αρκεστούν στην επιδείνωση των ποιοτικών στοιχείων για την κυβέρνηση, που ούτως ή άλλως είναι δεδομένη.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ