Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021

Intracom Defense: Επίσκεψη του Ακολούθου Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας

Ο Ακόλουθος Άμυνας του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας στην Ελλάδα, Αντισμήναρχος κ. Rashed Alaboudi, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Intracom Defense (IDE) στο Κορωπί. Ο Ακόλουθος...
More

  Latest Posts

  Ο Μαρινάκης την έστειλε στην αγκαλιά του Τσίπρα: «Κλείδωσε» η υποψηφιότητα της Έλενας Ακρίτα με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές

  Η Πυθία αποκαλύπτει

  Εδώ, σε αυτή τη στήλη, διαβάζατε στις 2 του Οκτώβρη, ότι ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζει το Colpo Grosso με την Έλενα Ακρίτα στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν.

  Ε, λοιπόν οι τελευταίες εξελίξεις με την πρωτοφανή λογοκρισία σε βάρος της Έλενας Ακρίτα από την εφημερίδα «Τα Νέα» συμφερόντων Μαρινάκη είναι καθοριστικές για τις εξελίξεις. 

  Οι πληροφορίες λένε ότι η υποψηφιότητα της Έλενας Ακρίτα με τον ΣΥΡΙΖΑ «κλείδωσε» για τα καλά, ενώ μέχρι τις επόμενες εκλογές δεν αποκλείεται να τη δούμε σε κάποιον ρόλο έκπληξη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή στα ΜΜΕ του, αν επιλέξει να εγκαταλείψει τα ΜΜΕ του εφοπλιστή ή αν την διώξουν καθώς τους διέσυρε.  

  Αλλά δεν είναι μόνο τα παραπάνω. Οι τελευταίες επιθέσεις που δέχεται η γνωστή δημοσιογράφος ή για άλλους η “εθνική μας κουτσομπόλα” ή για άλλους η “βασίλισσα της ελληνικής σαπουνόπερας”, από μερίδα του φιλοκυβερνητικού Τύπου, διαδραματίζουν και αυτές τον ρόλο τους. 

  Μείνετε συντονισμένοι…

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ