Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021

Απίστευτα πράγματα: Στο έλεος του κάθε Συρμαλένιου ο ΣΥΡΙΖΑ – Ας αποφασίσει η ηγεσία αν είναι με την πράσινη ανάπτυξη ή όχι

Periodista Με αμείωτη ένταση και με απόλυτη συνέπεια ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να βάζει αυτογκόλ. Και είναι να απορεί κανείς. Θέλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
More

  Latest Posts

  O Μπογδάνος μετά τη διαγραφή πάει για συνεργασία- έκπληξη που δεν περίμενε κανείς στη ΝΔ

  Τα τηλέφωνα, τα email και κάθε λογής μηνύματα έρχονται στο γραφείο του ανεξάρτητου, πλέον βουλευτή του Κοινοβουλίου, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ύστερα από τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας με απόφαση του ίδιου του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.

  Ο ανεξάρτητος βουλευτής, όπως δηλώνουν συνεργάτες του, ο Κωσταντίνος Μπογδάνος είναι ανεξάρτητος βουλευτής Α’ Αθήνας, μέλος της Nέας Δημοκρατίας, εξελέγη με τον διακηρυκτικό λόγο της Νέας Δημοκρατίας και στηρίζει την κυβερνητική στην εφαρμογή του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

  Με αυτόν τον τρόπο δηλώνεται ξεκάθαρα ότι ο ανεξάρτητος βουλευτής προτίθεται να ψηφίσει στο άμεσο μέλλον όλα τα νομοσχέδια της κυβέρνησης και να διαφοροποιηθεί μόνο στα τρία πρωτόκολλα για τη Συνθήκη των Πρεσπών.

  Η πολιτική, όμως, φαίνεται ότι δε θα είναι η μοναδική προοπτική για τον δημοσιογράφο ο οποίος τους επόμενους μήνες αναμένεται να δεχτεί προτάσεις από φορείς, πολιτικούς σχηματισμούς αλλά και από μίντια, από τα οποία απέχει μετά την απόλυσή του από το ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος.

  Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βουλευτής δεν είναι αρνητικός στο να επιστρέψει στη δημοσιογραφία. Μάλιστα θα τον ενδιέφερε να ξανακάνει μετά από αρκετά χρόνια τηλεόραση, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση μίας σχολιαστικής ανατρεπτικής εκπομπής, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό αν υπάρχει πρόταση ή είναι απλά δική του πρόθεση για το τηλεοπτικό του μέλλον.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗinstanews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ