Τρίτη, 3 Μαΐου 2022

Ο Ιβάν Σαββίδης διεκδικεί το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης – Γιατί ανησυχούν οι Αμερικανοί

Όχι μόνο δεν σταματά τις επενδύσεις στη βόρεια Ελλάδα, αλλά συνεχίζει ακάθεκτος ο ομογενής επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, που, μετά την απόκτηση του 72% του...
More

  Latest Posts

  Mετά τον σάλο o Μαύρος της MRB επιβεβαίωσε παρατυπίες στην ύποπτη δημοσκόπηση της Opinion Poll για το ΚΙΝΑΛ

  Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εταιρειών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ) και διευθύνων σύμβουλος της MRB, Δημήτρης Μαύρος, κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή για τις λίστες Πέτσα, ότι υπήρξε παράβαση στην περίπτωση της ύποπτης δημοσκόπησης της Opinion Poll, της εταιρείας δημοσκοπήσεων που ελέγχεται από και για την απευθείας ανάθεση 270.000 από το δημόσιο.

  Η επίμαχη δημοσκόπηση είχε δημοσιευθεί τον περασμένο Μάϊο και είχε προκαλέσει σάλο καθώς τα ευρήματά της έρχονταν σε απόλυτη σύγκρουση με τα στοιχεία του «Ευρωβαρόμετρου».

  Μάλιστα, στη δημοσκόπηση, υπήρχε μέτρηση και για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ, όπου ο Ανδρέας Λοβέρδος εμφανιζόταν πρώτος και με διαφορά από τον Νίκο Ανδρουλάκη.

  Σύμφωνα με το avgi.gr, o Δημήτρης Μαύρος στην κατάθεσή του για την επίμαχη δημοσκόπηση της Opinion Poll, επεσήμανε ότι δημοσιεύθηκε χωρίς το όνομα του εντολέα, πράγμα που είναι παράτυπο ενώ όπως είπε έγινε μισός έλεγχος της δημοσκόπησης, μόνο, δηλαδή, στο κομμάτι της συλλογής στοιχείων και όχι στο κομμάτι της επεξεργασίας και στάθμισής τους.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗavgi.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ