Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Mαρίνα Πατούλη: «Ακούγεται πως η Εύα Καϊλή είναι έγκυος»

  Η Μαρίνα Πατούλη έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Πέμπτης και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για την υπόθεση της Εύας Καϊλή, για την οποία έδωσε μια απάντηση ωρολογιακή βόμβα, καθώς απάντησε πως σύμφωνα με φήμες η Εύα είναι έγκυος.

  «Η αλήθεια είναι πως ως γυναίκα και ως άνθρωπο με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ αυτό. Και με λυπεί γιατί η Εύα είναι ένα φωτεινό πρόσωπο. Δε θέλω να μπω ούτε σε μικρότητες ούτε να κρίνω. Αυτά θα φανούν στην πορεία. Θέλω να πω ότι ως γυναίκα, δεδομένου ότι έχει τον σύντροφό της, ακούγεται ότι είναι έγκυος, στηρίζω και στενοχωριέμαι με όλο αυτό που έχει συμβεί» είπε η Μαρίνα Πατούλη.

  Στη συνέχεια, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την συγκεκριμένη είδηση, εξέφρασε την έκπληξή του, τονίζοντας πως είναι η πρώτη φορά που το ακούει.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗnewsbreak.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ