Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  «Κυριάκο, κρύψε τη Μαρέβα όσο είναι νωρίς» – Η εισήγηση ΣΟΚ στον Μητσοτάκη και το μεγάλο δίλημμα (vid)

  Είναι τέτοια η έκθεση της Μαρέβας Μητσοτάκη – της συζύγου του προέδρου της ΝΔ και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη – σε σκάνδαλα και είναι τόσο αρνητικό το κλίμα στην ελληνική κοινωνία σε βάρος της εξαιτίας των αμαρτωλών offshore, που οι επιτελείς του κόμματος και οι επικοινωνιολόγοι που πλαισιώνουν την ηγεσία έχουν αντιληφθεί πως είναι “τοξική” στον δρόμο για τις εκλογές. 

  Σύμφωνα με πληροφορίες, δημοσκοπήσεις που φθάνουν στα χέρια των επιτελών της Πειραιώς δείχνουν πως ένας από τους λόγους της κατρακύλας της ΝΔ είναι τόσο η εμπλοκή της Μαρέβας Μητσοτάκη σε σειρά σκανδάλων, όσο και η διαρκής παρουσία της στο πλευρό του προέδρου της ΝΔ σε σειρά δημοσίων εμφανίσεων. 

  “Κυριάκο, κρύψε τη Μαρέβα όσο είναι νωρίς”, εισηγούνται στον πρόεδρο της ΝΔ οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον ίδιο να βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα καθώς η αδυναμία του προς τη σύζυγο του είναι μεγάλη. 

  Ωστόσο έχει γίνει πεποίθηση πως η παρουσία της Μαρέβας, συνεχώς, στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη προκαλεί πλέον ζημιά. Η ελληνική κοινωνία βράζει πλέον για το ζεύγος των σκανδάλων. Και κάτι τέτοιο είναι βέβαιο πως θα αποτυπωθεί στις εκλογές. Όχι, πως οι Μητσοτάκηδες είναι μπλεγμένοι σε λιγότερα σκάνδαλα από τη Μαρέβα, αλλά οι επικοινωνιολόγοι της ΝΔ πιστεύουν πως πρέπει να περιορίσουν το αρνητικό κλίμα σε βάρος της ηγεσίας και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. 

  Για παράδειγμα εισηγούνται στον Κυριάκο Μητσοτάκη να περιορίσει στημένες εμφανίσεις, όπως αυτή που θα δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί. 

  Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ