Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  H «Καθημερινή» γράφει για τις σκέψεις του Μητσοτάκη για πρόωρες εκλογές

  Ενα βασικό μειονέκτημα πιθανών πρόωρων εκλογών, το οποίο το Μέγαρο Μαξίμου λαμβάνει σοβαρά υπ’ όψιν, είναι πως για ένα διάστημα μεταξύ πρώτων και δεύτερων εκλογών, θα έχουμε πρωθυπουργό ανώτατο δικαστικό.

  «Μπορεί η χώρα εν μέσω παγκόσμιας κρίσης να… έχει στο τιμόνι της πρωθυπουργό άπειρο πολιτικά;» έλεγε κορυφαία κυβερνητική πηγή χαμηλώνοντας κατά πολύ τις πιθανότητες να δούμε κάλπες πριν από το καλοκαίρι σύμφωνα με τη στήλη “Θεωρείο” της “Καθημερινής”.

  Αυτός άλλωστε είναι και ο μεγάλος γρίφος για την κυβέρνηση: οι επόμενες εκλογές, δεδομένου πως θα είναι διπλές, θα πρέπει να γίνουν σε χρόνο απόλυτα ασφαλή που δεν θα έχει αναταραχές και δεν θα απαιτούνται κρίσιμοι χειρισμοί σε σημαντικά θέματα.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ