Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021

Πως ο Μελισσανίδης ισοπέδωσε τον Μαρινάκη – Χοντρό παρασκήνιο με τον δήθεν «τσιγκούνη» και τον καλό φίλο που έδωσε τις λάθος συμβουλές

Η Πυθία αποκαλύπτει Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με προσφορά στα 7 εκατ. ευρώ, έκανε δική του τη «Ναυτεμπορική», υπερτερώντας κατά πολύ μάλιστα της εκείνης του Βαγγέλη...
More

  Latest Posts

  Γιατί ο Λακόπουλος «τρομοκρατεί» τα χρεοκοπημένα παρεάκια του ΣΥΡΙΖΑ

  Η Πυθία αποκαλύπτει

  Όταν πριν από καιρό ο Γιώργος Λακόπουλος είχε γράψει το επικό άρθρο για τον αποτυχημένο Σκουρλέτη και το βοϊδίσιο βλέμμα, ο πρώην (αποτυχημένος) γραμματέας (που αν κατέβει με σταυρό θα γελάσει ο κάθε πικραμένος) ειχε καταφύγει σαν κακομαθημένο παιδάκι στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να κρυφτεί πίσω από ανακοινώσεις. Έτσι έχει μάθει ο Σκουρλέτης, από τα παλιά τα χρόνια. 

  Τότε λοιπόν κάποιοι «προεδρικοί» είχαν σημειώσει το αυτονόητο, ότι δηλαδή δεν είναι δυνατόν το κόμμα να βγάζει ανακοινώσεις για μία κριτική ενός δημοσιογράφου. 

  Τώρα, όμως, που τα «σκάγια» του αρθρογράφου έχουν πάρει και τους άλλους, κάποιους προεδρικούς ντε, τώρα τα σκόρπια παρεάκια ανησυχούν και μοιράζουν άρθρα σε ιστοσελίδες της συμφοράς και στα σόσιαλ μίντια. Ευτυχώς η απήχηση της κατευθυνόμενης αθλιότητας είναι ελάχιστη, σε αντίθεση με τις απόψεις του Λακόπουλου που έχουν όλο και μεγαλύτερη απήχηση στον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ. 

  Ξέρετε, όμως, γιατί τους έχει τρομοκρατήσει ο Λακόπουλος; Δεν είναι αυτά που γράφει. Γιατί να τρομάξουν ένα ή δύο ή τρία άρθρα και να χύσουν χολή και δηλητήριο; Είναι ότι γνωρίζουν οι τρομοκρατημένοι ότι βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα. Γνωρίζουν επίσης ότι αργά ή γρήγορα κάποιοι θα κατέβουν από το τρένο, επειδή ο Αλέξης Τσίπρας και ο κόσμος τους θεωρούν βαρίδια. Κάποιοι ίσως δεν θα είναι υποψήφιοι διότι δεν είναι δυνατόν ένα κόμμα να κατεβαίνει στην μητέρα των μαχών με “καμμένα χαρτιά” της πολιτικής. 

  Δεν θα μείνει πίσω η Δημοκρατική Παράταξη για να μην χαλάσουν δύο με τρείς καριέρες τοξικών στελεχών. 

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ