Σάββατο, 7 Μαΐου 2022

Ο Ιβάν Σαββίδης διεκδικεί το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης – Γιατί ανησυχούν οι Αμερικανοί

Όχι μόνο δεν σταματά τις επενδύσεις στη βόρεια Ελλάδα, αλλά συνεχίζει ακάθεκτος ο ομογενής επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, που, μετά την απόκτηση του 72% του...
More

  Latest Posts

  Πως «διαβάζουν» στον ΣΥΡΙΖΑ τις μιντιακές επιθέσεις στον Γιώργο

  Πριν καν τις χθεσινοβραδινές ανακοινώσεις του Γιώργου Παπανδρέου, ο πρώην πρωθυπουργός είχε αρχίσει να δέχεται επιθέσεις από πολλά ΜΜΕ -κυρίως φιλοκυβερνητικά. Η «Καθημερινή», μάλιστα, τού αφιέρωσε ακόμη και το κύριο άρθρο της, καλώντας τον να… αφήσει την Ιστορία να τον… δικαιώσει και να μείνει στα μετόπισθεν. 


  Παράλληλα, πολλές επιθέσεις δέχθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου και από τα Μέσα του συγκροτήματος Μαρινάκη (Alter Ego) και, κυρίως από τα «Νέα», όπως και από το «Βήμα». Τούτων δοθέντων, στην Κουμουνδούρου έχουν σημειώσει προσεκτικά αυτές τις επιθέσεις, καθώς τα ίδια Μέσα έχουν πολλάκις επιτεθεί και στον ΣΥΡΙΖΑ. 

  Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το matrix24.gr, αν και τα πράγματα δεν είναι «άσπρο-μαύρο» στην πολιτική, στον ΣΥΡΙΖΑ συμπεραίνουν ότι για να επιτίθενται εμβληματικά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ στον Γιώργο Παπανδρέου με αυτό τον τρόπο, μάλλον το Μαξίμου δε θα ήθελε να τον δει στο τιμόνι του Κινήματος Αλλαγής. 


  Βεβαίως, στον ΣΥΡΙΖΑ δεν συνεχίζουν την επαγωγή, γιατί εκτός από το πώς «διαβάζουν» τις μιντιακές επιθέσεις στον Γιώργο Παπανδρέου, έχουν να ασχοληθούν και με την εύλογη ανησυχία τους για το γεγονός ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει γίνει πάλι «της μόδας»…

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ