Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  O Κώστας Καραμανλής θα… «σπάσει» τη σιωπή του και αρκετοί «γαλάζιοι» ετοιμάζονται να αποκωδικοποιήσουν όσα θα πει

  Αν και ο Κώστας Καραμανλής αρέσκεται στη σιωπή, μεθαύριο Τετάρτη θα… «σπάσει» τη σιωπή του.

  Ο πρώην πρωθυπουργός, σε μία συγκυρία που το εσωκομματικό σκηνικό στη ΝΔ δεν είναι και στα… καλύτερά του, αναμένεται να βρεθεί με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, σε εκδήλωση του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Καραμανλής», στην Φιλοθέη.

  Ο πρώην πρωθυπουργός δε θα περιοριστεί, μάλιστα, σε μία απλή παρουσία, αλλά θα απευθύνει χαιρετισμό και ήδη αρκετοί «γαλάζιοι» ετοιμάζονται να αποκωδικοποιήσουν όσα θα πει, ψάχνοντας μηνύματα… εσωτερικής καύσεως.

  Σύμφωνα με το matrix24.gr, ο πρώην πρωθυπουργός περισσότερο με τα ελληνοτουρκικά θέλει να ασχοληθεί, παρά με τα… εσωκομματικά.

  Και πάλι, όμως, η παρουσία και η απόφασή του να μιλήσει, προφανώς και έχουν τη σημασία τους, σε μία περίοδο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδιώκει να φιλοτεχνήσει εικόνα «αρραγούς μετώπου» στο κόμμα του.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ