Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Όργιο φημών: Γιατί ο Μητσοτάκης πέταξε τον Άδωνι εκτός ταξιδιού στις ΗΠΑ

  Μια απουσία από την ελληνική αποστολή που συνόδευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο ταξίδι του στις ΗΠΑ προκάλεσε κάποια ερωτήματα. Όπως είναι γνωστό, μαζί με τον πρωθυπουργό, στον Λευκό Οίκο μετέβησαν οι υπουργοί Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και Παιδείας Νίκη Κεραμέως μαζί με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.

  Ωστόσο, όπως διαπιστώνει το topontiki.gr, από την αποστολή έλειπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια είχε αναπτύξει μια ιδιαίτερα καλή σχέση και με τον τέως πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ. Η απουσία αυτή προκάλεσε απορία, δεδομένου ότι ένας από τους στόχους του ταξιδιού ήταν και η προσέλκυση επενδύσεων από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα, τόσο από την ομογενειακή κοινότητα όσο και από αμερικανικές επιχειρήσεις.

  Προφανώς, τα πρόσωπα που συνοδεύουν των πρωθυπουργό στα επίσημα ταξίδια του στο εξωτερικό αποφασίζονται από τον ίδιο και το επιτελείο του, ανάλογα και με το περιεχόμενο του ταξιδιού, ωστόσο το ερώτημα παραμένει.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ