Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Χοντρό παρασκήνιο: Τι συζήτησαν μέσα στη νύχτα ο Παπανδρέου με το Λοβέρδο

  Χθες το βράδυ οι υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου του Κινήματος Αλλαγής κοιμήθηκαν πολύ αργά.

  Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στις τρεις τα ξημερώματα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου (ο οποίος πέρασε στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών μαζί με τον Νίκο Ανδρουλάκη) επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ανδρέα Λοβέρδο, προκειμένου να ανιχνεύσει τις προθέσεις του, αναφορικά με το ποιο πρόσωπο θα στηρίξει την επόμενη Κυριακή.

  Ο κ. Λοβέρδος δεν του απάντησε ανοικτά, καθότι ήθελε να το σκεφτεί και με τους συνεργάτες του, κάτι που πράττει αυτές τις ώρες, και του υποσχέθηκε ότι θα ξαναμιλήσουν σήμερα, ενώ αύριο Τρίτη θα το ανακοινώσει και επίσημα προς τους ψηφοφόρους του.

  Οι συνεργάτες του πρώην υπουργού πάντως, δηλώνουν με νόημα ότι θα πρέπει να γίνει σεβαστό το μήνυμα που έστειλαν οι ψηφοφόροι χθες. Αυτό κατά πολλούς ερμηνεύεται ως έμμεση στήριξη προς το πρόσωπό του Νίκου Ανδρουλάκη, αν και οι τελικές αποφάσεις θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες ώρες.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗnewsbeast.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ