Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021

Δεκάδες εκατομμύρια στην Άκτωρ για τις καθυστερήσεις στο μετρό Θεσσαλονίκης

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στο έγγραφο των 183 σελίδων, με το οποίο χρεώνει στο Δημόσιο ακόμη και το πλύσιμο των αυτοκινήτων της ή τη φύλαξη όλων των...
More

  Latest Posts

  Χοντρό παρασκήνιο: Τι συζήτησαν μέσα στη νύχτα ο Παπανδρέου με το Λοβέρδο

  Χθες το βράδυ οι υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου του Κινήματος Αλλαγής κοιμήθηκαν πολύ αργά.

  Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στις τρεις τα ξημερώματα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου (ο οποίος πέρασε στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών μαζί με τον Νίκο Ανδρουλάκη) επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ανδρέα Λοβέρδο, προκειμένου να ανιχνεύσει τις προθέσεις του, αναφορικά με το ποιο πρόσωπο θα στηρίξει την επόμενη Κυριακή.

  Ο κ. Λοβέρδος δεν του απάντησε ανοικτά, καθότι ήθελε να το σκεφτεί και με τους συνεργάτες του, κάτι που πράττει αυτές τις ώρες, και του υποσχέθηκε ότι θα ξαναμιλήσουν σήμερα, ενώ αύριο Τρίτη θα το ανακοινώσει και επίσημα προς τους ψηφοφόρους του.

  Οι συνεργάτες του πρώην υπουργού πάντως, δηλώνουν με νόημα ότι θα πρέπει να γίνει σεβαστό το μήνυμα που έστειλαν οι ψηφοφόροι χθες. Αυτό κατά πολλούς ερμηνεύεται ως έμμεση στήριξη προς το πρόσωπό του Νίκου Ανδρουλάκη, αν και οι τελικές αποφάσεις θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες ώρες.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗnewsbeast.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ