Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Χοντρό παρασκήνιο με τον αναποφάσιστο Καραμανλή – Η μεγάλη ανατροπή

  Αναποφάσιστος…

  Αδιευκρίνιστες παραμένουν, παρά τις κατά καιρούς διαδόσεις, οι προθέσεις του Κώστα Καραμανλή σε σχέση με τις εκλογές. Αν δηλαδή προτίθεται να είναι εκ νέου υποψήφιος ή θα αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό πολιτική.

  Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το paron.gr, πρόσωπα που έχουν μια σχετικά σταθερή επικοινωνία μαζί του υποστηρίζουν ότι οι πιθανότητες αυτήν τη στιγμή είναι 50 – 50.

  Σημειώνουν, ωστόσο, ότι αν οι εκλογές διεξαχθούν στο τέλος της τετραετίας, θα αυξηθούν οι πιθανότητες να μην κατέβει υποψήφιος. Η εκτίμηση αυτή ίσως συνδέεται και με τις πληροφορίες που διακινούνται το τελευταίο διάστημα από το Μέγαρο Μαξίμου. Ότι μία από τις τρεις περιφέρειες που δικαιούται να είναι υποψήφιος ο κ. Μητσοτάκης είναι η Α’ Θεσσαλονίκης. Όπου δεκαετίες τώρα κατεβαίνει ο Κ. Καραμανλής.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ