Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Χοντρό παρασκήνιο: Γρίφος τι θα γίνει με Καραμανλή και Βενιζέλο

  Μπορεί κάποιοι να επιμένουν, ότι ο Μητσοτάκης θα κάνει τις εκλογές στο τέλος της τετραετίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι όλοι με το όπλο παρά-πόδα μέχρι το τέλος Αυγούστου όπου θα ανοίξει τα χαρτιά του ο πρωθυπουργός.

  Διαβάστε τι γράφει ο Κάλχας στο topontiki.gr:

  Βέβαια από τη μια οι υποψήφιοι κάνουν τα πλάνα τους και ήδη έχουν ξαμοληθεί για ψήφους. Όμως υπάρχουν κάποιοι που δεν φαίνεται να ξεκινούν την προεκλογική κούρσα, όχι γιατί δεν πιστεύουν στις πρόωρες, αλλά γιατί μάλλον δεν θα είναι υποψήφιοι με δική τους επιλογή.

  Θέλετε να σας πω δύο ονόματα; Πρώτος και καλύτερος ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν τις προθέσεις του, αλλά αυτοί οι λίγοι επιμένουν ότι δεν θα είναι υποψήφιος – κυρίως αν θα θέλει να είναι υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας το 2025– αλλά ως συνήθως δεν ανοίγει τα χαρτιά του και θα το μάθουμε.. τελευταίοι.

  Πάνω – κάτω την ίδια τακτική ακολουθεί και ο Ευάγγελος Βενιζέλος – να σας ζήσουν πρόεδρε οι νεόνυμφοι- κάποιοι λένε ότι και να τον ήθελε ο ο Ανδρουλάκης στα ψηφοδέλτια, δεν νομίζω ότι ο Ευάγγελος θα θέλει να είναι υποψήφιος σε αυτή την συγκυρία. Και αυτό θα το μάθουμε τελευταία στιγμή, γιατί στην πολιτική ποτέ δεν λες ποτέ.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ