Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Χαμός στο ΠΑΣΟΚ: Αντιδράσεις για την παρουσία της Διαμαντοπούλου στο συνέδριο

  Στο πρόγραμμα ως έκπληξη είδαν κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ και το όνομα της Άννας Διαμαντοπούλου. Η πρώην Επίτροπος και Υπουργός θα συμμετάσχει σε μία από τις τρεις θεματικές που θα γίνουν το τριήμερο 20-22 Μαΐου στο Κλειστού του Φαλήρου. 

  Η θεματική θα αφορά το «σύγχρονο κοινωνικό κράτος και πολιτικές για την κοινωνική κατοικία». Μαζί με την κ. Διαμαντοπούλου θα είναι και η Υφυπουργός Υποδομών υπεύθυνη για την Κοινωνική Στέγη στην Πορτογαλία Μαρίνα Γκονσάλβες. 

  «Η κοινωνική κατοικία για το ΠΑΣΟΚ είναι από τις βασικές και δυναμικές πολιτικές που έχει παρουσιάσει ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ουσιαστικά αυτός το έφερε το ζήτημα στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος έκανε και την έκπληξη φέρνοντας την αρμόδια Υφυπουργό στην Ελλάδα. Νωρίτερα είχε συναντηθεί στην Πορτογαλία με τον Πρωθυπουργό Κόστα. Η Άννα Διαμαντοπούλου θα υποστηρίξει μία από τις βασικές πολιτικές που εξαγγείλαμε;», αναρωτήθηκε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ διαβάζοντας το πρόγραμμα του Συνεδρίου, θυμίζοντας παράλληλα ότι υπήρξε πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το αξίωμα του γενικού γραμματέα του ΟΟΣΑ. 

  Από την άλλη το μήνυμα του Ανδρουλάκη είναι η ενότητα του χώρου και η Άννα Διαμαντοπούλου υπήρξε κορυφαία Υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. 

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗtopontiki.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ