Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Χαμός: Επίθεση του ΠΑΣΟΚ στον ΣΚΑΪ για τη δημοσκόπηση που δείχνει τον Ανδρουλάκη να χάνει από τις υποκλοπές

  Επίθεση στην δημοσκόπηση της Pulse που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ έκανε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

  Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος είναι από τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στον Νίκο Ανδρουλάκη σχολίασε τα χθεσινά ευρήματα της Pulse σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι το «ΠΑΣΟΚ χάνει από τις υποκλοπές».

  Σε ανάρτηση του στο Facebook ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έγραψε:

  «Με σεβασμό στις δημοσκοπήσεις. Δυο στοιχεία, τους επίμαχους μήνες των παρακολουθήσεων «χάνει» το ΠΑΣΟΚ. Ποσοστά και διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ μένει η ίδια στο 8%. Χάσαμε 0,5% μετά την εμφάνιση του κ Μητσοτάκη και κερδίσαμε 0,5% μετά τον κ. Τσίπρα. Η πίεση θα είναι μεγάλη. Τα έχουμε γράψει αυτά πριν λίγες μέρες. Προχωράμε όλοι #mazi μέχρι τη νίκη. Η στρατηγική της αυτονομίας μας αδιαπραγμάτευτη».

  Η ανάρτηση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο αποτελεί έκπληξη, καθώς το ΠΑΣΟΚ ποτέ στο παρελθόν δεν έχει επιτεθεί στις δημοσκοπικές εταιρείες. Πάντως, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είναι από τα πρόσωπα που επιμένουν στην αυτονομία του κόμματος.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗtopontiki.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ