Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Φοβούνται τα χειρότερα: Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στις τάξεις των βουλευτών της ΝΔ η απόφαση Μητσοτάκη

  Ως… κεραυνός εν αιθρία έπεσε στις τάξεις των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας η απόφαση της κυβέρνησης για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό (μετά… προστίμου) για τους άνω των 60 ετών. Και αυτό διότι μέχρι πρότινος άκουγαν τους αρμόδιους υπουργούς να διαβεβαιώνουν ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο και δεν θα χρειαστούν επιπλέον μέτρα.

  Ο αρχικός αιφνιδιασμός αντικαταστάθηκε από τον προβληματισμό και την ανησυχία. Στις μεταξύ τους συζητήσεις οι κυβερνητικοί βουλευτές εκφράζουν ζωηρούς φόβους για τις… πολιτικές παρενέργειες που μπορεί να έχει το συγκεκριμένο μέτρο. Με το σκεπτικό ότι αγγίζει κατά βάση τους οικονομικά ασθενέστερους, οι οποίοι θα αντιδράσουν με κάθε τρόπο.

  Στην παρούσα φάση με φωνές διαμαρτυρίας, στις εκλογές με την ψήφο τους στην κάλπη. Εν κατακλείδι, οι βουλευτές ανησυχούν για το πολιτικό κόστος, και δεν έχουν άδικο.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗparon.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ