Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο ο Πάνος Καμμένος – Νοσηλεύεται στο 251 ΓΝΑ (pic)

  Σοβαρό τραυματισμό είχε σε τροχαίο με την μηχανή του ο πρώην ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και νοσηλεύεται στο 251 ΓΝΑ, ενώ πρώτα είχε διακομιστεί στο Ασκληπείο Βούλας.

  Το τροχαίο έλαβε χώρα στα νότια προάστια.

  Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, κάποιος χτύπησε την παρκαρισμένη μηχανή του Π.Καμμένου και η μηχανή έπεσε στο πόδι του το οποίο έχει υποστεί συντριπτικά κατάγματα.

  Να σημειωθεί ότι ο Πάνος Καμμένος μεταφέρθηκε αρχικά στο Ασκληπείο της Βούλας, παρότι δεν εφημέρευε.

  Οι γιατροί λένε πως θα εγχειριστεί στο πόδι μετά από 10-15 ημέρες και είναι πολύ πιθανό ότι θα χρειαστεί να πάει και στο εξωτερικό σε κέντρο αποκατάστασης.

  Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι έχει χτυπήσει πολύ άσχημα στο πόδι του, ενώ έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter: «Έμπλεξα»…

  «Ευχαριστώ το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ασκληπειού Βούλας και του ΓΝΑ όπως και το ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση στο ατύχημα που είχα εχθές βράδυ. Δυστυχώς το πόδι είναι σε πολύ κακή κατάσταση . Έμπλεξα ….» έγραψε στην ανάρτησή του.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ