Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Τρίβουν τα χέρια τους στο ΠΑΣΟΚ με τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ για την ένταξη Φινλανδίας – Σουηδίας στο ΝΑΤΟ

  Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ για την ένταξη στο ΝΑΤΟ της Σουηδίας και της Φινλανδίας έφερε χαμόγελα στο ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με ρεπορτάσ του topontiki.gr.

  Ως γνωστόν μετά τη δήλωση του Δημήτρη Τζανακόπουλου ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να συμφωνεί με την διεύρυνση του ΝΑΤΟ καθώς όπως λένε δεν προσφέρει τίποτα. «Είναι αχρείαστη», είπε ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.

  Τα χαμόγελα στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαφορετική στάση από τον κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη αλλά επειδή και η Φινλανδία και η Σουηδία έχουν πρωθυπουργούς που ανήκουν στο Σοσιαλδημοκρατικό χώρο και την Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία.


  Θεωρούν ότι η στάση Τζανακόπουλου απέναντι στις δύο χώρες θα δημιουργήσει πρόβλημα στον Αλέξη Τσίπρα και στις σχέσεις του με το PES.

  Ως γνωστόν ο Αλέξης Τσίπρας πάει ως παρατηρητής στις προπαρασκευαστικές του PES (ήταν στην πρόσφατη στις 23/06) και είναι πολλοί αυτοί που βλέπουν φλερτ του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ με την Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ