Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Το χθεσινο δείπνο Σαμαρά με Καραμανλή που προκάλεσε τρόμο στο Μαξίμου

  Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το δείπνο στα Βόρεια προάστια, μεταξύ των δύο πρώην πρωθυπουργών Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή.

  Η συνάντηση αυτή των δύο πρώην αρχηγών της Νέας Δημοκρατίας έγινε με πρωτοβουλία του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος θέλησε να ανταποδώσει το τραπέζι που του έκανε ο Κώστας Καραμανλής στη Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο.

  Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η χρονική συγκυρία του νέου τετ α τετ, καθώς πραγματοποιήθηκε στον απόηχο των συνεχιζόμενων αποκαλύψεων γύρω από την υπόθεση των υποκλοπών, που εξακολουθεί να προκαλεί μεγάλη νευρικότητα στην κυβερνητική παράταξη.

  Παράλληλα, μιλάμε για μία περίοδο που η πολιτική σκηνή έχει κατακλυστεί από σενάρια για τον χρόνο των εκλογών, με τους “γαλάζιους” βουλευτές να βρίσκονται σε αναβρασμό, αδυνατώντας να προβλέψουν πότε και κυρίως υπό ποιες συνθήκες θα στηθούν οι κάλπες.

  Έχει, δε, πρόσθετο ενδιαφέρον, το γεγονός ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μόλις λίγες ημέρες πριν την ιδρυτική εκδήλωση του Ιδρύματος Αντώνης Σαμαράς, στην οποία ο πρώην πρωθυπουργός θα εκφωνήσει εφ όλης της ύλης ομιλία, παρόντος του κ. Κ. Καραμανλή.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ