Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Το μοναδικό μικρό δεξιό κόμμα που εκτιμούν στο Μαξίμου ότι θα μπει στη Βουλή

  Από την κυβέρνηση λένε (έτσι λένε τουλάχιστον…) ότι δεν ανησυχούν με την κινητικότητα που υπάρχει στον ευρύτερο δεξιό χώρο, τις διεργασίες, τα νέα κόμματα κ.λπ.

  Υποστηρίζουν ότι, με εξαίρεση την Ελληνική Λύση του Κυρ. Βελόπουλου, κανένας άλλος πολιτικός σχηματισμός δεν έχει πιθανότητες να πιάσει το όριο και να μπει στη Βουλή. Επικαλούνται δε τις δημοσκοπήσεις, όπου όλα τα μικρά δεξιά κόμματα κινούνται μακριά από το 3%. Τι άλλο λένε από την κυβέρνηση; Ότι το να υπάρχουν πολλά μικρά κόμματα εκτός Κοινοβουλίου βολεύει κατά βάση τη Νέα Δημοκρατία, διότι ρίχνει το όριο για την αυτοδυναμία.

  Όπως χατακτηριστικά σημειώνει το paron.gr, για άλλη μια φορά, στην κυβέρνηση επενδύουν στο… καλό σενάριο. Με το σκεπτικό ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ