Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Το μήνυμα Τζανακόπουλου σε Ανδρουλάκη και Βαρουφάκη για συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ

  Το ότι η υπόθεση των υποκλοπών αναδιατάσσει τους πολιτικούς συσχετισμούς και τις σχέσεις μεταξύ των βασικών πολιτικών κομμάτων είνα δεδομένο.

  Τώρα, λοιπόν, που εκ των πραγμάτων τα κόμματα του προοδευτικού τόξου έρχονται πιο κοντά –ή, που τελοσπάντων, απομακρύνεται το ΠΑΣΟΚ από την ΝΔ- η προοπτική μίας «προοδευτικής διακυβέρνησης» είναι πιο ορατή παρά ποτέ –ή, τουλάχιστον, πιο ορατή απ’ ό,τι φαινόταν πριν από έναν μήνα, όπως χαρακτηριστικά γράφει το matrix24.gr.

  Στο πλαίσιο αυτό, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος φρόντισε χθες να διαμηνύσει με νόημα στη Χαριλάου Τρικούπη, αλλά ίσως και στο κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, ότι εφεξής τα διλήμματα που θα τίθενται δε θα είναι απλά. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra, το κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε με νόημα ότι αν το βράδυ των εκλογών της απλής αναλογικής που «επιβάλει συνεργασίες» τα κόμματα του προοδευτικού τόξου δεν συμβάλουν στην συγκρότηση προοδευτικής κυβέρνησης, τότε «θα χάσουν αυτά και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ». Μάλιστα, ο Τζανακόπουλος τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον εμπεδωθεί ως ο ένας εκ των δύο μεγάλων πόλων του πολιτικού σκηνικού, για να υπογραμμίσει πως «ο λαός δεν συγχωρεί».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ