Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Τι λένε στον ΣΥΡΙΖΑ για τις τελευταίες επιθέσεις Βαρουφάκη

  Την ώρα που ο Γιάννης Δραγασάκης, ως πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, συνεχίζει να απαντά αποφασιστικά και τεκμηριωμένα στους ισχυρισμούς Βαρουφάκη για τον ΟΠΑΠ, καλώντας τον επικεφαλής του ΜεΡΑ25 να διερωτηθεί γιατί… πανηγυρίζει η ΝΔ με τις δηλώσεις του, στην Κουμουνδούρου κεντρικά έχουν το δικό τους τρόπο να «διαβάζουν» όσα κάνει και λέει ο Βαρουφάκης:

  στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 επιχειρεί απλώς να υψώσει διαχωριστικά τείχη με τον ΣΥΡΙΖΑ, ως «αντίβαρο» στο γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα, τα δύο κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν πολλές φορές βρεθεί στην ίδια όχθη του ποταμού για διάφορα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα.

  Με άλλα λόγια, το θέμα Βαρουφάκη δεν είναι ο ΟΠΑΠ, αλλά να μην… αρχίσουν διαρροές ψηφοφόρων του προς τον ΣΥΡΙΖΑ -ή, τουλάχιστον, έτσι βλέπουν τα πράγματα στην Κουμουνδούρου.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗmatrix24.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ