Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021

Η MYTILINEOS συνεχίζει για 4η χρονιά την δημιουργία & αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών για την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων

Η MYTILINEOS  από το 2017 στηρίζει την αποστολή του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» και συγκεκριμένα τη δημιουργία και την αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στα Κέντρα Υγείας...
More

  Latest Posts

  Τι «απαντά» το ξενοδοχείο για την ομπρέλα-διαφήμιση του… Μητσοτάκη! (pic)

  Το πώς βρέθηκε η ομπρέλα της αλυσίδας των ξενοδοχείων Steigenberger στα χέρια του πρωθυπουργού και μάλιστα στην τελετή στη Μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο αντίο στον μεγάλο Μίκη Θεοδωράκη δεν το ξέρουμε.

  Κάποιοι αναφέρουν πως του την έδωσαν και δεν το ήξερε αλλά αυτό μάλλον φαντάζει ως προσπάθεια κουκουλώματος ακόμα μιας πρωθυπουργικής γκάφας.

  Αλλά το θέμα είναι άλλο τώρα: Χρήστης στο Twitter κάνει tag την αλυσίδα των Ξενοδοχείων Steigenberger και τους ρωτά αν έχουν χάσει μια ομπρέλα.

  Και προφανώς οι δημόσιες σχέσεις των ξενοδοχείων, οι χειριστές των κοινωνικών δικτύων, δεν χάνουν την ευκαιρία, αφού πρόκειται για έμμεση διαφήμιση και απαντούν.

  «ah, we’ve been looking for that one» ή απλά: «α, την ψάχναμε…»

  Όπως και να’χει να τη ζητήσουν πίσω, μάλλον αποκλείεται αφού συχνά οι πελάτες τις χρησιμοποιούν ως σουβενίρ, κάτι που είναι και μια διαφήμιση για τα ίδια.

  Εξάλλου, είναι ιδιαίτερα ακριβά, για μια ομπρέλα θα κάνουν έτσι;

  Όλα αυτά τα λαμβάνουν υπόψη τους αλλά που να ξέρουν πως ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει μια ροπή στις γκάφες…

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ