Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021

Η MYTILINEOS συνεχίζει για 4η χρονιά την δημιουργία & αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών για την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων

Η MYTILINEOS  από το 2017 στηρίζει την αποστολή του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» και συγκεκριμένα τη δημιουργία και την αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στα Κέντρα Υγείας...
More

  Latest Posts

  Τα στελέχη των ΑΝΕΛ που δεν πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και φλερτάρουν με τη ΝΔ του Μητσοτάκη

  Πολλά στελέχη των ΑΝΕΛ που μετά τη διάσπαση της συγκυβέρνησης ακολούθησαν τον Αλ. Τσίπρα και όχι τον Π. Καμμένο.

  Τα στελέχη αυτά – όπως διαπιστώνει η παραπολιτική στήλη της Καθημερινής – είναι το τελευταίο διάστημα σχεδόν εξαφανισμένα και δεν έχουν σχεδόν κανέναν ιδιαίτερο ρόλο στο εσωτερικό του κόμματος.

  Φαίνεται πως ο Αλέξης Τσίπρας αντιλαμβάνεται πως πλέον δεν έχουν να προσφέρουν απολύτως τίποτα στο κόμμα του και τους έχει μεταφέρει στα μετόπισθεν. Το επόμενο διάστημα θα φανεί πόσοι από αυτούς θα μπορέσουν στις επόμενες εκλογές να εκλεγούν.

  Πάντως, σύμφωνα με την εφημερίδα, στελέχη του Π. Καμμένου που δεν προσχώρησαν ποτέ στον ΣΥΡΙΖΑ, κρατώντας τις πολιτικές τους καταβολές ανέπαφες, ψάχνουν το τελευταίο διάστημα να ρίξουν γέφυρες σε Μητσοτάκη και Ν.Δ. Οι πόρτες είναι ερμητικά κλειστές για τα πολιτικά αυτά πρόσωπα.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ