Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Συνάντηση Λούλα-Τσίπρα: Το κόκκινο καραβάκι και το κονιάκ

  Ιδιαίτερα θερμή ήταν η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον εκλεγμένο πρόεδρο της Βραζιλίας Ιγκνάσιο Λούλα Ντα Σίλβα, λίγες ώρες πριν την ορκωμοσία του.

  Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνάντησε κατ’ ιδίαν τον Βραζιλιάνο Πρόεδρο πριν αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του και θα εκπροσωπήσει σε κομματικό επίπεδο την Ελλάδα στην επίσημη τελετή.

  Το δώρο και το κονιάκ του Λούλα

  Ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Λούλα, του έκανε δώρο ένα κόκκινο καράβι, στο οποίο ήταν ζωγραφισμένο το πρόθημα «ευ» (σ.σ. έργο της κεραμίστριας Λιάνας Παπαλέξη).

  Η επιλογή του χρώματος έγινε λόγω του κοινού που έχουν ο ΣΥΡΙΖΑ και το PT, το κόμμα του Βραζιλιάνου, με τον  Έλληνα πολιτικό να εξηγεί στον Λούλα και το νόημα του προθήματος «ευ».

  Ο Βραζιλιάνος Πρόεδρος αφού ευχαρίστησε τον Αλέξη Τσίπρα, αποκάλυψε ότι είχε… στενές επαφές με το κονιάκ «Μεταξά», το οποίο έπινε συχνά-πυκνά σε καλές και κακές στιγμές και πάντα βρισκόταν στην κάβα του!

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ