Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

    Latest Posts

    Στο Μαξίμου βρήκαν τι φταίει για τις δημοσκοπήσεις – Η κίνηση που έκανε ο Μητσοτάκης

    Λοιπόν, στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα (εκτίμηση) ότι για την κακή εικόνα που παρουσιάζει η κυβέρνηση στις δημοσκοπήσεις φταίει ότι δεν προβάλλεται όσο πρέπει το –ανά υ­πουργείο– παραγόμενο έργο!

    Και αυτό, κατά την άποψή τους, όπως μεταδίδει το paron.gr έχει να κάνει με τις συγκυρίες, αλλά και την… αδυναμία των υπουργών, με ελάχιστες εξαιρέσεις, να αναδείξουν το έργο τους.

    Έτσι, αποφάσισε να… αναλάβει δράση ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Σε μια ασυνήθιστη κίνηση, με μια μακροσκελή ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα έκανε απολογισμό του κυβερνητικού έργου για την προηγούμενη εβδομάδα. Τώρα, αν όλο αυτό θα έχει και συνέχεια, θα εξαρτηθεί και από τις… δημοσκοπήσεις!

    - Advertisement -

    Latest Posts

    ΠΥΘΙΑ